onsdag 29. juni 2011

Bryllupskort

Jeg fikk bestilling på et bryllupskort, og jeg rakk å gjøre det ferdig før jeg drar en tur på ferie.

Jeg har brukt ulike papir fra Papirdesign. Stemplet er fra Laydbug&Friends. Giveren ville ha det personlig og dermed ble det navn til brudeparet på fronten. Hjertene er stanset ut med Nellie Snellen dies. Ellers er det symaskinsøm rundt kantene som også er svertet med chestnut roan og creamy brown. To ulike charms fant jeg i samlingen min og i tillegg til blomster og noen perler ble dette pynten.
Jeg vil delta på noen utfordringer med dette kortet.


Da blir det nok stille i her i bloggen en stund, for nå pakker jeg kofferten og drar til Barcelona!

Ønsker alle som er innom en GOD SOMMER!

<3 Klem Turid

tirsdag 28. juni 2011

Tur til Galdhøpiggen!

En super gjeng på 15 damer bestemte seg for å ta turen til Galdhøpiggen 24. juni. Det var ikke bare at vi skulle på toppen, men for å gjøre det litt spesielt valgte vi å gå om natta for å få soloppgangen! Det er Naturopplevingar som arrangerer slike turer, og det ble en fantastisk opplevelse!

Vi bodde på Andvord gard, og her ble vi hentet av de to turførerne som skulle lede oss opp mot toppen. Stemningen var god kl. 2300 :)

Vi startet fra Juvasshytta 1850 moh kl. 00.10. Det var snø i lufta så votter og lue måtte på med det samme.
Ved Styggbreen spiste vi litt mat før vi fik på sikringstau.
Fortsatt snø i luften mot toppen, men humøret var bra likevel.
 Toppen i sikte......................
På toppen 2469 moh!
 4 av damene på tur er ansatt i Sula kommune - og det måtte jo foreviges!
 Etter en rask pause med litt mat og drikke måtte turen ned starte. Vi hadde jo plan om å slappe av og nyte soloppganen på toppen, men været for kaldt til det.
Så, en liten time for sent skjedde det magiske! Solen stod opp bak skodde og et tett skylag! Vi fikk oppleve soloppgang likevel! - og resten av turen ned mot Juvasshytta badet vi i sol!!
 Over Galdhøppiggen var det knallblå himmel!

 Styggbreen var absolutt ikke stygg i solen :)
Været på toppen  var skiftende og i det ene øyeblikket fikk vi se hele toppen, og i neste øyeblikk var det tett med skyer. Vi var tilbake ved Juvasshytta kl. 07.10 og en time etterpå var det klart for nydelig frokost og litt champagne :)
Vi hadde strålende vær i Lom og på Andvord gard. Huset vi bodde i var fantastisk!
Den 4-retters middagen vi spiste på lørdag var himmelsk - og det er bare å takke driver og personalet for et fantastisk opphold - og en ekstra takk til Venke som inviterte oss med!
Kan trygt anbefales til alle som vil på tur!

God sommer - og god tur!

Turid :)

Takk for samarbeidet!

Det har blitt lite med scrapping de siste ukene, men her er i alle fall et jeg lagde til rektor som skal slutte ved skolen vår. Jeg synes ikke det er lett å lage "herrekort", men med hjelp av Maja Design sine sommerpapirer ble dette resultatet. Filmrullstripen er fra Tim Holtz, og stemplet er fra North Stamps. Jeg har svertet kantene med chestnut roan, og sydd med symaskin. Bokstavene er klistremerker.


Det regner store "trollkjærringer" her i dag, så kanskje er det tid for mere scrapping?

Ønsker alle en fin tirsdag!
<3 klem Turid

onsdag 15. juni 2011

Årets siste konfirmasjonskort?

Tror jeg tra-la-la :)

Det gjenstår å se i alle fall....
I dag er det et kort som er ganske så likt et annet konfirmasjonskort jeg lagde tidligere. Det var litt mere hektisk rundt lagingen av dette kortet. Jeg har brukt bazzil og to ulike papir fra Magnolia. Stempelet er fra Kort og Godt. Label 16 er og MS borderpunch har jeg også brukt. Den heter Ribbon Loop om noen lurer på det. Kantene er "svertet" med cat-eye wisteria, og symaskinen er selvfølgelig brukt :)
Blingsvirler og blingpærler gjorde den siste finishen.


Vil til slutt takke for alle snille spor i bloggen min - det varmer!

Klem Turid <3

lørdag 11. juni 2011

Tag in a box card - bursdagskort

Disse kortene var så kjekke å lage, at jeg måtte prøve meg på et til. Det er fortsatt malen til Marianne jeg har brukt. Link finner du på kortet  jeg lagde til en konfirmant under her.
Denne gangen ble det et bursdagskort til en venninne. Gratulerer stempelet jeg har brukt er fra Kreativ Hobby. Jeg har brukt ark fra Pion Design denne gangen også. Alldeles lekre ark....

På innsiden har jeg brukt et vennskapsstempel fra Stempelglede. Jeg har brukt Martha Stewart borderpunch til tagen. Og sommerfuglen er også fra MS. Jeg har brukt symaskin rundt kantene, og jeg har svertet med creamy brown og chestnut roan. Jeg fant noen rester av blingsvirler som jeg limte på og 3 roser. Dette i tillegg til sommerfuglen gjorde det litt ekstra sommerinspirert. Tenkte jeg skulle delta på noen utfordringer med kortet.


Ønsker alle en fin pinsehelg!
Klem Turid <3

onsdag 8. juni 2011

Et konfirmasjonskort

Et nytt konfirmasjonskort i dag :) Jeg har brukt papir fra Pion Design og tekstark fra Papirdesign. Stempelet er fra Kort og Godt. Spellbinder label 16 er også brukt. Jeg har laget en bord med Martha Stewart borderpunch og. Jeg har pyntet med blonde, en sløyfe, perler og noen roser. Jeg festet på en veskecharm også, for jeg synes den passet til en konfirmant. Jeg har svertet kanter med creamy brown og brukt symaskin. Jeg har rufset kantene for å få kortet til å bli litt vintageinspirert.
Jeg deltar på disse utfordringene:


Tusen takk for snille kommentarer i bloggen min! Det varmer langt inn i hjertet mitt :)

Ønsker alle en fin onsdagskveld!

Klem Turid <3

tirsdag 7. juni 2011

Pengekorteske til konfirmanten

 Nå er konfirmasjonsdagen gjort unna og da kan bilder publiseres :)
Jeg har fått inspirasjon fra Randi Thorsen som lager de lekreste esker. Tusen takk til henne som deler og inspirerer. Jeg har laget den etter større mål enn de malene Randi har lagt ut. Det var fordi at også de største sedlene kunne få plass i bunnen her.
 Lokket var "kortet" med hilsen fra oss, og under der er altså rommet til pengegavene. Stempelet inni er en premie jeg har fått av Scrappiness!
Jeg har brukt papir fra Crate Design, Magnolia og Papirdesign. Jeg har embosset kantene med cat eye Wisteria. Hjertene er laget med Nellie Snellen dies, og sommerfuglene er Martha Stewart. Rundt boksen laget jeg en pyntebord med Martha Stewart bordpunch. Tagen er fra Magnolia, stempelet er fra Kort og Godt. Med litt bling, 5 roser, en  liten sløyfe og og navnet til konfirmanten på ble den altså ferdig. De 5 minste sommerfuglene hører til en annen bordpunch, men den må jeg få sjekket navnet på :)

Jeg vil delta på noen utfordringer med pengekortesken:

Ønsker alle en fin uke!

klem Turid <3

lørdag 4. juni 2011

Tag in a box card - til en konfirmant.

 Det er kjekt å finne inspirasjon :)
Jeg trodde jeg skulle få bruke langhelgen til turer på fjellet, men det har blitt dårlig med det. Snørr, litt feber og forberedelser til konfirmasjon har satt en stopper for de planene. Heldigvis finnes bloggland :) og ikke minst mange flinke mennesker som gir inspirasjon. I dag har jeg latt meg inspirere av Marianne og hennes tutorial på tag in a box card. Marianne tryller frem de lekreste kreasjoner og jeg blir stum av beundring.
Jeg er veldig takknemlig for at hun deler og inspirerer!
Jeg har laget et konfirmasjonskort og jeg har brukt papir fra Pion Design og et gammelt fra Heidi Grace Design. Stempelet jeg har brukt utenpå er fra Kort og Godt, og stempelet inni er fra Storyteller. Spellbinder label 16 har jeg brukt på fremsiden og en sommerfugl er punchet med MS. Hjerteborden på tagen er også MS punch. Jeg svertet kantene med creamy brown og etter at jeg sydde rundt kantene med symaskin fikk de en omgang med neglefil.
Jeg vil delta på en utfordring med dette kortet.

Kreative krumspring # 19 vil se prosjekter til de store merkedagene.

Ute skinner solen, og jeg ønsker alle en fin lørdag!

Klem Turid <3

fredag 3. juni 2011

Konfirmasjonskort :)

Har jeg lagt ut det i det siste??! Ikke nok med at det kommer to guttekort i dag, men jammen har jeg flere på lager også!
Begge kortene er laget av papir fra Basic Grey, og det øverste her har fått en stripe fra et papir fra Papirdesign også.
Stemplet som er brukt på begge er fra Kort og Godt. Jeg har svertet kanter med chestnut roan, og symaksinen er brukt til disse to også. Som du sikkert set er det flere nesten like guttekort i bloggen min. Slik går det når en har dårlig tid, og samtidig finner papir som matcher! Det er vel egentlig ikke noe problem, for det er jo ikke samme konfirmanten som får alle kortene! :o)

Ønsker alle som er innom bloggen min en strålende helg!

Klem Turid <3

torsdag 2. juni 2011

Konfirmasjonskort - igjen...


Jeg har ikke vært flink nok til å legge ut kortene etter hvert de var ferdig, så her er et konfirmasjonskort som jeg lagde i mai :)
Jeg har brukt papir fra Maja Design og fra Papridesign. Som vanlig er symaskinen brukt og jeg har svertet kantene med chestnut roan. Jeg har brukt stempel fra Kort og Godt. Synes det er koselig å ha navnet til konfirmanten på når det er til noen jeg kjenner, så det ble det denne gangen. Har brukt spellbinder label 16. og Martha Stewart bordpunch. Til slutt ble det noen perler, blomster, sløyfe og en charm.
Jeg ser at det er flere enn meg som strever med å logge på bloggen og kunne gi kommentarer til andre. I tillegg så oppdaget jeg at det ikke blir vis utkast av bildet som jeg har med når jeg oppdaterer...?!
Litt irriterende med tekniske problemer når jeg ikke vet hvordan det kan fikses :)
-og nå oppdaget jeg plutselig at jeg mangler webdings som skrifttype, så nå blir det slutt på hjerter også! :(
Deltar på to utfordringer med dette kortet:


klem Turid <3

Fremdeles konfirmasjonstid.....

- og siden konfirmanten er en tantejente, så ble jeg spurt om å lage bordkort. Lite visste jeg at det var 48 stykker som skulle lages, men nå er det gjort. :o)

Her er et nærbilde..Det er så mange som har laget de lekreste staffelikort til bordkort, og det var også min plan *knis* -før jeg fikk vite antallet. Det ble bordkort av den enkle sorten som skal ligge på kanten av tallerken eller festes til glasset? Jeg har brukt papir fra Papirdesign i tillegg til bazzil bling, og det var det konfirmanten som plukket ut selv. Jeg har brukt Nellie Snellen hjertedies i to ulike størrelser. Jeg har brukt cat eye, lavender, rundt kantene. Som pynt har jeg brukt en sommerfugl som er punchet med Martha Stewart + en liten bling.
I går og i dag har jeg brukt tiden på å "snekre" sammen en konfirmasjonsboks til konfirmanten, men den får jeg legge ut en annen dag. Det er ikke godt å vite om konfirmanten snoker innom her før helga :)


Det var deilig med fridag i dag, og det skal det bli i morgen også!
Ønsker alle sammen en fin kveld!
Y klem Turid Y