torsdag 2. juni 2011

Fremdeles konfirmasjonstid.....

- og siden konfirmanten er en tantejente, så ble jeg spurt om å lage bordkort. Lite visste jeg at det var 48 stykker som skulle lages, men nå er det gjort. :o)

Her er et nærbilde..Det er så mange som har laget de lekreste staffelikort til bordkort, og det var også min plan *knis* -før jeg fikk vite antallet. Det ble bordkort av den enkle sorten som skal ligge på kanten av tallerken eller festes til glasset? Jeg har brukt papir fra Papirdesign i tillegg til bazzil bling, og det var det konfirmanten som plukket ut selv. Jeg har brukt Nellie Snellen hjertedies i to ulike størrelser. Jeg har brukt cat eye, lavender, rundt kantene. Som pynt har jeg brukt en sommerfugl som er punchet med Martha Stewart + en liten bling.
I går og i dag har jeg brukt tiden på å "snekre" sammen en konfirmasjonsboks til konfirmanten, men den får jeg legge ut en annen dag. Det er ikke godt å vite om konfirmanten snoker innom her før helga :)


Det var deilig med fridag i dag, og det skal det bli i morgen også!
Ønsker alle sammen en fin kveld!
Y klem Turid Y

4 kommentarer:

 1. wow så lekre de var!! Har selv konfirmant neste år så jeg driver og suger til meg inspirasjon til bordkort. Det eneste jeg vet er at det nok blir råååsa - da konfirmanten er i en skikkelig rosa epoke :D

  SvarSlett
 2. Lekre bordkort!! Nydelige farger, dies og sommerfugler:-)
  Kjempe flott konfirmasjonskort også!!
  Ha en fin langhelg! Klem Laila.

  SvarSlett
 3. De blei veldig fine Turid, tar seg nok fint ut på bordet:)
  Ha ei fin helg:)
  Klem Venke

  SvarSlett
 4. Så flotte bordkort!! :-)

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg i bloggen min! Tusen takk:)