tirsdag 26. januar 2010

Easelcard

Da er det på tide å legge ut mitt første ferdige easelcard, eller staffelikort som det også blir kalt. Var så heldig å finne en mal, men oppdaget at størrelsen kun var 4x4 inch. Jeg lagde det i 6x6 for det ble veldig lite i ordinær størrelse.

Jeg hadde tenkt å skrive gratulerer med dagen fremme på kortet, men tok ikke sjansen på at skriften skulle holde, så derfor måtte jeg ta nytt bilde i dag etter at det ble pyntet sent i går kveld! Annet lys og annet apparat - det virker jo som om det er to helt ulike kort jo :) Men slik ble altså ferdig resultat.


Ha en fin kveld!
Klem Turid :)

9 kommentarer:

 1. Kortet ble jo kjempeflott! Ser hva du mener i forhold til lys og hvordan bildene blir, er ikke alltid så lett å få til dette som amatørfotograf. Men jeg likte begge "versjonene" dine, altså det er jo forskjellige detaljer som kommer frem! Så flott med den borden på innsiden, er det doily lace du har brukt?

  SvarSlett
 2. Koselig staffelikort! :) Jeg har laget mitt første av denne sorten i dag og det ga absolutt lyst til å lage flere! :) Takk for titten inn i min blogg! :) Klem, Hege

  SvarSlett
 3. Tusen takk for besøket i min blogg=).
  Dette staffelikortet ble flott!! Det må jeg prøve på. Ser godt det du mener med lys i forhold til bilder.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. Så lekkert dette ble! Nydelige fargetoner!

  Takk for koselig ord i bloggen min :)

  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 5. Åååh, det var da bare et nydelig easel-kort!

  Hilsen Cathrine :o)

  SvarSlett
 6. Kjempeherlig kort du har laget. Det ble veldig flott med den tagèn på forsiden :) Selv om det nok hadde blitt fint med håndskriften din også :)

  SvarSlett
 7. Flott kort! Så fint med den fasongen på kortet. Likte veldig godt fargene du har valgt:-)

  SvarSlett
 8. Nydelig kort, duse fine farger, og flott pynting

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg i bloggen min! Tusen takk:)