onsdag 6. januar 2010

Sukkersøtt utfordring # 66 Fred


Sukkersøtt sin utfordring # 66 FRED var å vise frem et kort/prosjekt som en har gitt til en kortlagervenn. Janne-Lise, min beste scrappevenninne fikk dette i bursdagsgave i november-09. Siden det var lov å vise noe som allerede har blitt publisert, så deltar jeg med dette popup kortet.

10 kommentarer:

 1. Så flott trappekort. Prøvde meg på et sånt en gang, men fikk ingen ting til å stemme. Kanskje jeg må prøve en gang til.

  -Det er veeeldig morsomt å fargelegge stempelmotiv, absolutt verdt å forsøke :o)

  SvarSlett
 2. Heisann! Dette var da en flott blogg! Jeg syns det er så morsomt å hoppe rundt i blogglandia, for plutselig kommer man over sånne fine blogger som den her. Slenger meg som følger med en gang jeg. Er imponert over popup kortet, hvordan får du brettet det sammen uten å ødelegge sidene? Hmm..
  Nå skal jeg kikke litt videre her.
  Ha en flott kveld!
  Klem, Yvonne :)

  SvarSlett
 3. ja, dette kortet var aldeles nydelig og jeg den heldige mottaker. Gleder meg til du skal lære meg å brette et slikt :)

  SvarSlett
 4. Wow, dette var lekkert! For et kunstverk å motta! :)
  Tusen takk for at du er med på utfordringen! Vinneren blir trukket i morgen, så følg med.. :)

  Gode tanker fra Marte

  SvarSlett
 5. Hei igjen. Jeg har noe til deg i bloggen min :o)

  SvarSlett
 6. Sånn da har jeg ryddet opp, og er nå følger hos deg. Sikkert jeg som rota det til tidligere, det hender det går litt fort i svingene :). Nå skal jeg legge deg i blogglista mi og. Og ikke surre mer.
  Klem, Yvonne :)

  SvarSlett
 7. Wow for et fantastisk flott kort! Slike ting har jeg ikke forsøkt meg på ennå..jeg sliter litt med ting som ikke er firkantet og enkelt *fnis*

  Tusen takk for awarden jeg fikk, setter stor pris på den!

  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 8. For ei heldig veninne Janne-Lise er som får ett slikt flott kort. Og ikke mist er du flink som tryller frem slike flotte/nydelige produkt;))

  SvarSlett
 9. Så nyyydelig kort. Fargene var kjempeflotte sammen. De runde perlesakene du har, er det ferdige saker eller noe du har satt sammen selv?

  SvarSlett
 10. Nydelig kort!!! Likte veldig godt fargene du har brukt.

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg i bloggen min! Tusen takk:)