torsdag 8. juli 2010

Form og fasong KOM #12

Da var den siste utfordringen i Kort-O-Mania på Scrapping.no over for denne gang! Utfordringen denne gangen var å lage et kort som ikke var firkantet..... Jeg lagde dette........
Jeg fant en mal på et sommerfuglkort der sommerfuglen var "låsen" på kortet. Det var lett å få til i firkantet form, men desto verre når jeg lagde rundt og med "min egen" sommerfugl på. Det ble noen ark som gikk i søppelbøtta denne gangen gitt :)

Jeg har brukt et herlig småprikkete ark fra Basic Grey, og et gammelt ark fra Bohemia, i tillegg til rød bazzil og stempel fra Kreativ Hobby.

Jeg endte på 2. plass denne runden, og jammen ble jeg nr. 2 sammenlagt også! Hurra! Premien er en gave fra Kreativ Hobby som har sponset denne runden, på 500 kr! Gjett om jeg gleder meg til å se hva den pakken inneholder! Jeg er veldig takknemlig for alle som har gitt meg sin stemme! Og ikke minst, jeg Gratulerer Marianne som stakk av med seieren! Sjekk alle de lekre kort hun lager!

Kanskje blir dette det siste kortet i bloggen på en stund? Jeg har nemlig tenkt meg på en liten ferietur til Frankrike! Gleder meg til sol og varme, Tour de France, god mat og drikke sammen med venner og familie.

I tilfelle dette blir siste innlegg, så ønsker jeg deg som er innom en God sommer!

Klemmmm Turid :)

5 kommentarer:

 1. VELDIG, veldig fortjent Turid :))
  Det har vært så kjekt å se alle disse fine kortene du har levert inn til konkurransen på scrapping. Du gir nok mange flere enn meg inspirasjon til kortlaging.
  God tur igjen til Frankrike.
  - sommerklem fra Venke -

  SvarSlett
 2. Gratulerer...så moro....og velfortjent!
  Et nyyydelig kort Turid!! Lekker design og farger:-)

  Ha en fin sommerferie i Frankrike!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 3. I JUST LOVE IT!!! Kjempelekkert kort fra deg og en utrolig velfortjent 2 plass sammenlagt - synes du har levert veldig kreative og lekre kort til alle KOM omgangene denne gangen. Du er min inspirasjonskilde !!

  God sommer til deg og dine og nyt varmen, vinen og hverandre i Frankrike :)
  klem

  SvarSlett
 4. Det var bare helt lekkert det kortet ditt.

  SvarSlett
 5. Knallflott kort fra deg igjen Turid, og gratulerer med andreplassen! Veldig velfortjent! Da er det bare å lade batteriene og håpe på en høstrunde med dette igjen da. KOM er jo kjempemoro!

  Kos deg i Frankrike!
  Klem Kari

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg i bloggen min! Tusen takk:)